Over ons

Vinden en Verbinden + Ontdekken en Ontwikkelen

Waar wij voor staan

Al meer dan 30 jaar richten wij ons op de sectoren industrie, bouw, handel en zakelijke dienstverlening in het MKB. Door te focussen op deze sectoren hebben wij ons kunnen specialiseren en zijn wij meegegroeid met de relevante trends en ontwikkelingen die bij de dynamische arbeidsmarkt, modern ondernemerschap en HR-beleid in deze branches spelen. 

Vinden en Verbinden

Als Profil Recruitment, kijkend naar waar wij voor staan spreken wij niet van een “zoekopdracht”. Nee, Vinden en Verbinden past beter bij ons. Sinds 1989 hebben wij in Oost Nederland een succesvol trackrecord van ingevulde posities opgebouwd. 

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van ‘midden en hoger kader’ met bijbehorend denk- en werkniveau. Dit heeft er toe geleid dat wij beschikken over een zeer waardevol netwerk van professionals. 

Ontdekken en Ontwikkelen

Consultancy bij ontdekken en ontwikkelen. Hier voelen wij ons thuis en zijn wij in thuis als het gaat om begeleiding van organisaties die gericht op groei en continuïteit nieuwe initiatieven, innovaties of new business willen realiseren naast de bestaande dagelijkse business. De kunst is dit in te bedden in de organisatie. Een behoefte die wij veel tegenkomen bij organisaties in het MKB. Deze expertise hebben wij ondergebracht bij Profil Business. Een unieke benadering die gebaseerd is op de samenhang van slechts drie principes. De ondernemer die weer tijd krijgt om te ondernemen, professionals die excelleren en de organisatie die duurzaam groeit.

Vanuit Profil People vertalen we Ontdekken en Ontwikkelen naar coaching en begeleiding van personen en teams. Vanuit de overtuiging dat persoonlijk leiderschap en goede samenwerking bijdraagt aan de organisatieontwikkeling, onderzoeken we waar de schoen nu wringt en wat daarbij gaat helpen. Hierbij werken we nu niet volgens vaste programma’s maar doen wat nodig is.

Wat wij willen betekenen voor onze relaties

Missie

Wij richten ons op het nu en de toekomst van werkgevers en werknemers.

Een belangrijke bijdrage leveren aan de professionele ontwikkeling van organisaties en werknemers door deskundige advisering en begeleiding.

Hierbij hanteren wij als uitgangspunt het creëren van een duurzaam perspectief en werkgeluk.

Visie

Vinden en Verbinden + Ontdekken en Ontwikkelen

Door onze persoonlijke benadering en vakmanschap, ondersteund door de methodes en technieken van nu, leggen we de juiste verbinding tussen bedrijven en professionals.  

Waar bedrijven duurzame groei nastreven staan wij ze bij met advies over hoe die ambities te verwezenlijken en de organisatie in de juiste richting te ontwikkelen.

Door aandacht voor de samenwerking binnen (management)teams is de cirkel rond. Coaching van leidinggevenden en teams draagt bij aan blijvend succesvolle ondernemingen en carrieres.

Waarden

Wij leven ons enthousiasme, onze betrokkenheid en nuchtere no nonsens cultuur.

Wij zijn pas tevreden als onze inspanningen tot duurzaam succes leiden. Hiervoor zetten wij ons met hart en ziel in. Wij zien ons zelf als partner – zowel voor de professionals als voor de organisaties.

Het team

Aangenaam; wij vertegenwoordigen Profil Consultants. Arjan Westra, Matthieu Beunders, Mariët van Delden en Leandra ter Braak. Met onze jarenlange ervaring in verschillende branches van het bedrijfsleven zijn wij de perfecte partij om mee samen te werken. Daarvan overtuigen wij u graag!

Over ons

Arjan Westra

Partner - Consultant

Matthieu Beunders

Partner - Consultant

Mariët van Delden

Office Manager

Contact

Wil je meer over ons weten? Stuur je bericht via onderstaand contactformulier of neem rechtstreeks contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij helpen graag! 

Profil Consultants

Bankgegevens

Overige gegevens

Stuur een bericht

Bezoekadres