Professional coaching

Ontdekken en ontwikkelen van jouw talent

Sta je open voor verdieping en ontwikkeling in je werkomgeving? Dan is Professional Coaching van Profil Consultants zeker iets voor jou. Met onze ruime coachingservaring gaan wij op zoek naar de manieren waarop jouw kwaliteiten het best tot uiting komen. Zodat je nog beter voor de dag komt bij leidinggevenden, klanten en naaste collega’s.

Professional Coaching bij Profil staat voor een gerichte aanpak van jouw ontwikkeling. Dat doen we aan de hand van specifieke coachingsvragen waarbij concrete werksituaties en jouw kernkwaliteiten het uitgangspunt vormen. Waarbij we natuurlijk aandacht hebben voor jouw professionele ontwikkeling, maar zeker ook je persoonskenmerken niet uit het oog verliezen. Een mooi startpunt is de zogeheten Jungian Type Index (JTI). Dat is een bewezen persoonlijkheidstest die zelfinzicht geeft en groeimogelijkheden ontdekt. En dat leidt weer tot betere samenwerking en communicatie met de mensen om je heen. De consultants van Profil vertellen je er graag meer over!

Kennismaken?

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel je vraag via email of telefonisch en ontmoet ons face-to-face of online.