Doen wat nodig is

Mensen maken het verschil in het resultaat van de onderneming of organisatie. Daarom is het van groot belang om ook na een zorgvuldige selectie van medewerkers aandacht te houden voor hun ontwikkeling. Dat geldt zeker ook voor jou als ondernemer of leidinggevende.

Onze gecertificeerde coaches bieden de passende ondersteuning waar het gaat om werkgerelateerde coachvragen. We onderscheiden daarbij:

Management coaching

Leidinggeven of managen brengt vragen met zich mee die zich niet altijd makkelijk laten beantwoorden. Profil People biedt de veilige omgeving van een persoonlijk coachgesprek of -traject waarin die vragen bespreekbaar worden.

Maar ook:

Profil People herkent deze vragen vanuit haar coachingspraktijk en biedt je coaching en een klankbord:

Teamontwikkeling

Hoe komen we van samen werken naar samenwerken?

Een paar frustraties, die we geregeld van leidinggevenden opvangen. Samenwerken in een team blijkt niet altijd makkelijk te zijn en soms is wat extra hulp of onderhoud dan ook van harte welkom.

Profil People doet wat nodig is om jouw team verder te ontwikkelen. We combineren daarbij inzicht in en bewustwording van de individuele gedragsvoorkeuren met de patronen die binnen het team ontstaan (zijn). Hiervoor hebben we een aantal ingrediënten ontwikkeld waarmee we voor iedere vraag de passende aanpak samenstellen.

Individuele gedragsvoorkeuren laten niet alleen zien ‘hoe de hazen lopen’, maar juist waarom ze zo lopen. Dit brengen we in kaart met behulp van de Jungian Type Index.

Professional coaching

Als ondernemer, leidinggevende of HR adviseur bent u betrokken bij de persoonlijk en professionele ontwikkeling van uw medewerkers. Coaching kan daarbij een waardevol en effectief instrument zijn. Medewerkers die gecoacht zijn benutten hun potentieel meer en ervaren meer werkgeluk. Hierdoor zijn ze succesvoller in hun werk. Zij hebben beter zicht op hun persoonlijkheid en talenten.  Weten hoe ze dit kunnen inzetten. En hoe zij hun valkuilen effectief kunnen veranderen in sterktes.

Bij Professional coaching gaan we zeer gericht met de ontwikkeling van uw medewerkers aan de slag. Samen bepalen we wat de coachingsvragen zijn en waar de coaching zich specifiek op zal richten. We verbinden het coachingsproces altijd aan concrete werksituaties én aan het persoonlijke profiel: kernkwaliteiten, kennis, vaardigheden en persoonskenmerken. Zo werken we planmatig aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door te doen wat nodig is!

Een mooi startpunt voor een coachtraject is een Persoonlijke ProfielAnalyse of Jungian Type Index (JTI). Hiermee krijgt de coachee gelijk inzicht in zijn/haar natuurlijke gedragspatronen  en ziet waar de uitdagingen liggen.

Afspraak maken?

Onze persoonlijke benadering staat aan de basis van een duurzame relatie. Maar laten we beginnen met een kop koffie of thee. Dat kan bij ons op kantoor, maar liever komen we naar jou toe. Een vrijblijvende afspraak is snel gemaakt.